burgerbar-logo

Vi gör våra burgare från grunden.
Hängmörad nötfärs från frigående kossor uppe i Kyrkhult.
Brödhultsgården levererar ett högkvalitativt kött som i lever ett fritt liv ute på öppna gräsfält, de är även helt antibiotikafria!

 

Vi använder bara den bästa nötfärsen, vår hemlagade dressing och knaperstekta baconskivor och låter dem samsas mellan våra hemlagade hamburgerbröd.
Brödet bakas enligt vårt egna recept.
Detta resulterar naturligtvis i något fantastiskt;
Maxade-deluxe-supernice hemlagade hamburgare!

Välj mellan allt från en klassisk burgare till vår specialare där den gemensamma nämnaren är en ordentlig smakupplevelse!
Alla burgare går även att få vegetariska med:

  • Panerad, smakrik, schnitzel med Gruyéreost från Schweiz
  • Vegetarisk/vegansk sojaburgare

Glutenallergiker eller för er som av någon annan anledning inte vill äta gluten: Vi har glutenfria bröd alternativt serverar vi s.k. Naked-burgers, vilket kort och gott är en burgare utan bröd med lite extra sallad till.

 

Alla våra dressingar är laktos & glutenfria!

 

IMG_7509     IMG_7507  IMG_7508